AllesOverSMS.nl
  logo's, SMS pictures, screensavers, .......
Wat betreft plaatjes versturen naar een telefoon kan er veel, maar niet iedereen ziet door de bomen het bos meer.
Daarom hier een beetje uitleg.

Operator-logo's
Er zijn verschillende soorten logo's. Een daarvan is het operator-logo. Dit zie je als je telefoon aan is, en je verbinding hebt met je eigen netwerk. Dus in plaats van de normale tekst 'KPN NL', 'VODAFONE' of 'BEN NL' kun je een logo plaatsen. Ben je in het buitenland, dan zie je het dus niet.
Operator logo's werken voor vrijwel alle Nokia's, en enkele Ericsson en Siemens modellen. Er is in je GSM maar plaats voor 1 operator logo

Groeps-logo's
Dit is hetzelfde logo, maar dit koppel je aan een groep van mensen in je telefoonboek. Het wordt getoond op het moment dat er iemand uit die groep belt.
Voorbeeld: Stel dat je enkele vrienden in de groep 'vrienden' hebt geplaatst, en aan die groep heb je een bepaald logo toegekend. Dit logo knippert op het moment dat een van je vrienden belt.
Je begrijpt dat je meerdere groeps-logo's in je Nokia kwijt kunt als jouw Nokia dat ondersteund!

SMS-Pictures
Dit zijn plaatjes, 2x zo groot als een logo, die je naar mensen toe kunt SMS'sen, maar natuurlijk ook naar jezelf. Je kunt ze versturen met tekst. Leuk als je iemand iets wilt vertellen met een plaatje erbij. Maar je kunt ze ook gebruiken als (niet bewegende) screensaver op je eigen toestel door in je profiel een screensaver te kiezen.
In Nokia's is plaats voor zo'n 15 pictures.

SMS movies of animated pictures
Nog vrij nieuw en onder meerdere namen bekend. SMS-movies zijn bewegende SMS pictures. Vooral leuk om als screensaver in te stellen. Je ziet ze dus als je je toestel niet gebruikt. Op dit moment zijn er nog niet veel toestellen die dit ondersteunen. Ze kunnen ook alleen maar via WAP naar je toestel worden verstuurd. Maar we kunnen dit natuurlijk voor je regelen.

Bestellen
Bestellen van plaatjes kan op twee manieren. Je ziet het vanzelf als je op een plaatje klikt, en het hangt ook nog van je GSM af. In de meeste gevallen kun je bestellen door een PIN code (autorisatie code) aan te vragen en deze in te typen. In veel gevallen is ook bestellen door het versturen van een SMSje mogelijk, en dat is nog iets goedkoper ook (euro 0.90).

Welke toestellen?
Om te weten of jouw GSM een bepaald soort plaatje ondersteunt kun je het beste even klikken op het betreffende plaatje, je ziet dan meteen voor welke toestellen het werkt.

Doe het zelvers opgelet!
Hoewel we zelf wel trots zijn op onze collectie is het natuurlijk altijd leuk om zelf iets te bedenken. Dat kan. Probeer de LogoPainter.