AllesOverSMS.nl
  Tip 1
Het intoetsen van tekst voor een SMS bericht is veel makkelijker dan veel mensen denken. Moest je vroeger om een C in te typen drie keer de 2 indrukken, dat kan nu een stuk makkelijker met predictive text input. Een uitgebreide demo vind je hier, maar we leggen het in het kort even uit.
In je telefoon zit een heel woordenboek en door intoetsen van de letters wordt bedacht welk woord jij bedoelt. Een voorbeeld: als je 5667 intoetst snapt je GSM dat je niet 'jmmp' bedoelt maar 'loop'. Bedoelde je eigenlijk 'koop' dan is dat makkelijk te veranderen door 1 druk op de knop (maar het ligt aan je merk GSM welke dat is). Hoe je van de standaard intyp methode omschakelt naar predictive text input ligt aan je telefoon, kijk even in de handleiding!


  Tip 2
Hoe minder tekst, hoe sneller klaar. Aan leuk bedachte afkortingen geen gebrek, of de tegenpartij ook snapt wat je bedoelt is een ander verhaal. ff w88 of suc6 dat lukt nog wel, maar of iedereen snapt dat EGBIBDEVV betekent: een goede buur is beter dan een verre vriend?
Kijk hier voor een compleet overzicht van alle zinnige en onzinnige afkortingen.


  Tip 3
Wil je goedkoper SMSen, dan hebben we de SMSbox voor je. Het kost je maar 6ct per bericht, en je betaalt gewoon via je abonnement of prepaid kaart. Probeer het een keer.


  Tip 4
Hou je van strenge winters? Stop dan met SMSen, beetje raadselachtig? Kijk hier!


  Tip 5
Tip 5 is er nog niet, maar misschien heb jij hem? Laat even weten bij de redactie. We zetten hem er snel bij.